Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Retraite Ademteug!

'Van te voren had ik niet zoveel verwachtingen maar het is ver boven wat ik had kunnen bedenken geweest. Ik snap wat er wordt bedoelt met een investering in jezelf. Ik heb het er dubbel en dwars voor over om dit mee te mogen maken. Het is helend en aardend geweest. Echt de beste ervaring dit jaar.'

Dit was één van de reacties van een deelnemer aan de eerste retraite die we in het voorjaar in Portugal deden. De samenwerking en de retraite was zo'n succes dat dit vroeg om een vervolg en zo is ademteug ontstaan. Het team bestaat namelijk uit Eivicoacht en Anna-Nora, a family affair want Anna Nora is onze dochter. En dit keer vindt het plaats op de prachtige biologische boerderij Blisveld in Drempt!

Anna-Nora geeft sinds 4 jaar yogales, is massagetherapeut en ademcoach in opleiding. Werken aan de liefdevolle relatie met jezelf staat centraal in haar lessen. Door haar zachtheid, liefdevolle betrokkenheid en eigenheid creëert zij de veiligheid om dieper naar binnen te gaan.

Wat kun je verwachten?

Een 3 daagse waarin alle ruimte is voor jou en jouw proces, om je ziel te voeden. We zullen opladen, helen, dieper bij jezelf komen, ruimte maken voor wat werkelijk belangrijk voor je is, spelen, ontspannen en verbinden met mooie medereizigers. Dit leidt ertoe dat je steviger op de grond staat en dat het leven lichter en vreugdevoller wordt. 

We zullen verschillende yogavormen aanbieden aangepast op jouw niveau. Je kunt jouw thema inbrengen in een (familie) opstelling en we gaan bewust verbonden ademen. Hiermee kom je dieper bij jezelf, in ontspanning en in het nu.

Ook de innerlijke mens zal gevoed worden door de heerlijke, vegetarische en volledig biologische maaltijden.

Deze 3 daagse retraite vindt plaats op een prachtige boerderij in de Achterhoek namelijk Blisveld. Je kunt alvast een kijkje nemen op http://www.blisveld.nl/.


Waar: Boerderij Blisveld, Tellingstraat 9, 6996 DZ Drempt

Wanneer:  29 september tot 1 oktober. We starten op vrijdagochtend om 10 uur en op zondag aan het eind van de dag nemen we afscheid.

Prijs: € 540,-, excl. verblijfskosten

Je kunt kiezen voor een kamer voor 2 personen of je kunt camperen met een tent of camper op het land. De kosten voor een kamer zijn € 30,- per persoon per nacht. En voor een campeerplaats zijn € 12,50 per persoon per nacht. Mocht je liever alleen slapen dan is er op loopafstand een b&b. 


Using Format