Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Sarie Nijboer

De online familieopstelling met Mirjam was een hele mooie en verhelderende ervaring. Het voelde voor mij heel gemakkelijk om me direct kwetsbaar op te stellen en in verbinding te komen met mijn familieleden door de warme en liefdevolle begeleiding van Mirjam. Ik voelde me vooral gesteund door haar in het loslaten van emotionele energie, dat volop loskwam. Het voelde fijn dat Mirjam ook af en toe de rol van familielid op zich nam, zodat ze precies wist welke woorden ze moest zeggen om mijn blokkades te herkennen en te doorbreken. Het gevoel dat bepaalde energetische patronen zijn doorbroken, voelde ik direct daarna. Die avond na de familieopstelling belde mijn vader spontaan, en we hadden een prachtig en open gesprek, en zelfs nu, drie weken later voel ik nog steeds een energetisch effect.

Ook het online systeem verliep soepel en af en toe moesten we lachen om bepaalde onverwachte gebeurtenissen. Ik kon me er gemakkelijk mee verbinden door Mirjam's heldere uitleg en haar ervaring met (online) familieopstellingen en bovenal coaching.

Jorien Kleine Deters

Vanuit compassie en gelijkwaardigheid bood Mirjam een veilige haven waar ik mijn meest kwetsbaarste stukken hebben kunnen aankijken. Ze heeft me geholpen de identificatie met mijn 'oude ik' er te laten zijn en om het verzet ertegen los te laten waardoor ik de persoon die ik ben (zowel mijn nieuwe als mijn oude ik) meer hebben kunnen omarmen. Voor mij een hele belangrijke stap richting een spannende, nieuwe fase van mijn leven!

Nick en Sharon

Nick: "De relatiecoaching was voor mij een eyeopener. Ik dacht dat wij met deze sessie aan onze relatie zouden gaan werken. Wat voor mij als een verrassing kwam was dat juist door aan mij zelf te werken ik werkte aan onze relatie. Ik merkte dat niet alleen mijn partner, maar mijn omgeving er baat bij heeft, zoals mijn kinderen, mijn ouders. Ik zit beter in mijn vel. Ik weet sneller wat er met mij gebeurt als er bepaalde zaken zich voordoen in mijn relatie en sta open voor gesprekken hierover. Dit geeft mij rust. 

Wat heel fijn was, was dat de sessies samen met Sharon waren. Door haar aanwezigheid voelde ik mij gesteund en tegelijkertijd kan ik haar laten zien/horen waar ik mee worstel. 

De kracht van Mirjam en Paul is dat zij elkaar goed aanvoelen en daardoor elkaar perfect aanvullen tijdens onze coachingssessies. Mirjam is geweldig in het toepassen van de coachingstheorieën en zij voelt onze behoefte goed aan. En Paul is juist goed in staat om vanuit zijn gevoel en intuïtie ons te coachen. Verder vond ik het prettig dat de balans man en vrouw, zoals in onze relatie, aanwezig was. Zo werd er voor mijn gevoel zowel het man  als vrouw perspectief belicht". 

Sharon: "Ik heb de gesprekken die wij met Mirjam en Paul hebben gehad heel prettig ervaren. Door de veilige sfeer, de rust die Mirjam en Paul uitstraalden kwamen de punten tijdens elk gesprek automatisch naar boven. Zij wisten precies wat er op dat moment nodig was bij ons. De kracht van Mirjam is haar empathisch vermogen en haar volle aandacht voor ons verhaal, zonder oordeel. De kracht van Paul is zijn observatievermogen van wat er gebeurt en zijn sterke intuïtie met rake opmerkingen. Omstebeurten stelden zij de juiste vragen om bij de essentie te komen. Hierdoor kregen Nick en ik vele nieuwe inzichten. Wat wij hebben geleerd is om liefdevol te communiceren en onze behoefte uit te spreken richting elkaar, maar ook om te praten over onze angsten en ons kwetsbaar durven op te stellen. Het heeft mijzelf en zeker ook onze relatie verrijkt. Het blijft werken voor ons, alleen weet ik dat de basis tussen Nick en mij goed zit. Ik ben dankbaar voor deze gesprekken met zijn vieren. Deze setting van duo coaching man/vrouw bracht een dynamiek teweeg die er mogelijk niet was geweest met één coach. Doordat Paul en Mirjam zelf ook een stel zijn voelden wij ons allebei begrepen. Dankzij Paul en Mirjam zijn wij beiden gegroeid als persoon binnen onze relatie en weten wij wat wij nodig hebben van onszelf en van elkaar".


Andre de Graaf

"Mirjam is voor mij een hele waardevolle coach geweest. Zij koppelt inhoudelijke deskundigheid aan een bijzonder empathisch vermogen. Door haar manier van coaching en effectieve oefenvormen is het me gelukt mezelf beter te leren kennen en zekerder en effectiever in het leven te staan. Bovenal is Mirjam een fijne persoonlijkheid bij wie het veilig is om jezelf een spiegel voor te houden."


Marieke

"Ik ben begonnen met een loopbaancoachingstraject, omdat ik het gevoel had dat ik op een kruispunt stond in mijn professionele loopbaan. Ik had 15 jaar werkervaring, waarbij ik banen altijd een paar jaar met plezier deed, maar op een zeker moment onrustig werd. Ik ging dan iets anders doen en na een paar jaar werd ik weer onrustig. Toen ik weer zo’n moment had in m’n loopbaan ben ik gestart met het coachingstraject. Ik wilde uitzoeken wat nu echt m’n dieperliggende drijfveren zijn in werk.

Mirjam heeft mij, door haar manier van werken, geholpen het antwoord op deze vraag naar boven te halen. De sessies waren een gebalanceerde mix van gesprekken en ‘oefeningen’. Ik ben zelf nogal rationeel ingesteld en wilde niet dat het te ‘zweverig’ zou zijn. Mirjam hielp mij ‘uit mijn hoofd’ te komen door verschillende praktische, afgebakende oefeningen. Na acht sessies ben ik echt tot een antwoord gekomen. Een antwoord dat al in mij zat en wat ik met behulp van coachingstechnieken van Mirjam naar boven heb kunnen halen. Nu, een jaar verder, gebruik ik met regelmaat zogenoemde ankerpunten die ik heb ervaren in de gesprekken. Mirjam komt op mij over als een prettige, rustige, integere persoonlijkheid. Ze luistert heel goed en gaat uit van eigen inbreng, waarbij ze helpt, dat uit jezelf te halen, wat in je zit. En soms wellicht een beetje verborgen zit. Kortom mijn coachingstraject was een zeer positieve ervaring, waar ik met heel veel plezier op terugkijk en wat me heeft gebracht wat ik verwachtte."


Therese

Ik koos voor Mirjam als coach op een moment dat ik zowel persoonlijk als op werkgebied vastliep in mijn leven. Het pad terug naar mezelf, het vinden van zekerheid bij en in mijzelf was pittig. De sessies bij Mirjam hebben mij hierbij goed geholpen.

Tijdens elke sessie wist zij een sfeer van vertrouwen te creëren waardoor ik mijn struggles en onzekerheden écht aan kon gaan. Haar werkwijze, integer en vanuit zachte kracht maar met stevige oefeningen werken in mijn gedachten en gevoel nog lang door en brachten mij terug in mijn kracht. 

Nu het coachtraject er bijna op zit kijk ik hier met een dankbare blik op terug en weet ik zeker dat ik aspecten hieruit nog zal blijven toepassen. 

O.a. door de fijne coaching van Mirjam heb ik mijn stevigheid weer terug gevonden!

Using Format