Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Eelke

'Jullie hebben het zo bijzonder gemaakt door alle aandacht, liefde en warmte voor elkaar en voor ons. Er werd echt geluisterd, ik heb oordeelloosheid ervaren en voelde mij helemaal vrij. De combinatie tussen de jongere energie en de oudere was super fijn. Mirjam en Paul met hun levenservaring en Anna-Nora met frisse energie, dit was heel waardevol en vulde elkaar prachtig aan. Van te voren had ik niet zoveel verwachtingen maar het is ver boven wat ik had kunnen bedenken geweest. Ik snap wat er wordt bedoelt met een investering in jezelf. Ik heb het er dubbel en dwars voor over om dit mee te mogen maken. Het is helend en aardend geweest. Echt de beste ervaring dit jaar.' 

Rianne

Ademwerk bij Anna Nora, Mirjam en Paul is magisch! Ze laten je verbinden met jou eigen adem en geven je letterlijk ruimte voor jou persoonlijke proces door middel van aanraking, jou eigen affirmaties en het dragen van de energieen van een ieder. Ik voelde mij ontzettend veilig in het laten gaan van mijn emoties ook juist doordat we niet meteen met ademwerk begonnen maar bijvoorbeeld eerst met een meditatie of onze dans, zo kom je geleidelijk steeds iets dieper. Ik voelde mij gedragen en vol liefde en vertrouwen bij jullie. Ook wanneer ik en dus eigenlijk mijn lijf aangaf ik iets minder diep wilde gaan was dit allemaal oké, en soms werd ik hierin juist uitgedaagd. Technieken werden goed uitgelegd en hulp hierbij geboden op een niet les lezende manier maar juist heel ontspannen

Karin P. na een serie van 5 ademsessies

Bijzonder om de ademsessies te mogen ervaren. Ik was niet bekend met ademwerk. De eerste sessie vond ik wel heftig, mijn gezicht en handen verkrampten en dat vond ik best een naar gevoel. De sessies daarna ging dit steeds beter wat voor mij aangaf dat ik me meer kon ontspannen danwel overgeven. Ook de interventies (tonen, rechter op zitten, verzwaringskussentjes) hielpen hierbij.
Ik vond het erg fijn en bijzonder te ervaren dat bij het opkomen van emoties het mogelijk is er doorheen te ademen, dat emoties niet weggeduwd worden maar juist doorvoeld zonder in een verhaal mee te gaan. Dat voelt heel puur en zuiver. Ook de muziek boord voelde voor mij heel ondersteunend. Ik kan dan dieper in mezelf zakken en ook mijn emoties komen sneller boven.

De sessies hebben me bewustwording opgeleverd. In de vijf sessies kwamen een aantal thema’s steeds terug, ik heb daar in mijn proces voor mijn gevoel stappen in gemaakt en zeker meer bewustwording op gekregen.
Mezelf mogen zijn, mij vrij mogen voelen en me uiten, mijn ouders vergeven om vervolgens mijn eigen leven in vrijheid en zonder belasting te kunnen leven.
In de sessies kwam naar voren dat een bepaalde geremdheid en angst mezelf te uiten, te laten horen, ruimte in te nemen ver teruggaat naar mijn geboorte. De zinnen die tijdens de sessies hierover werden uitgesproken raakten mij steeds weer. Toch kon ik in verdere sessies merken dat grootste lading er af was en de focus meer verlegd kon worden naar het hier en nu.

Mirjam is een erg fijne ademcoach. Ik voel me erg op mijn gemak en veilig bij Mirjam, essentieel om mee te durven gaan in en me over te geven aan het ademen, maar ook bv het dansen vooraf en het verkennen van de relevante thema’s en intentie voor de sessie. Steeds als ik bij Mirjam kom zak ik snel in mijzelf en helpt ze me voelen en benoemen wat op het moment aandacht nodig heeft.
De interventies die ze deed tijdens het ademen (zinnen die ze uitsprak, me laten tonen, bepaalde drukpunten aanraken, mijn houding aanpassen) voelden prettig en passend.

Kortom een mooie en bijzondere ervaring in een roerige periode van mijn leven. Ik ben Mirjam hier erg dankbaar voor.

Anne Hylkema, na een serie van 5 ademsessies

Het ademwerk bij Mirjam heeft me zoveel gebracht. De verdieping die je ervaart na het ademen is fantastisch. Mirjam “draagt” je tijdens een sessie door haar aandacht, liefde en kennis. Ze weet precies op welke punten op je lijf ze moet drukken om dieper in je lichaam te komen en vergeet daarbij niet je steeds weer naar die verbonden ademhaling te brengen. Ik heb zoveel geleerd van haar. Over de techniek en over mezelf. De combinatie van praten, een duidelijke intentie zetten en via de verbonden ademhaling het lichaam induiken en voelen is een gouden combinatie.
Dit zou iedereen moeten ervaren!

Cindy Vranken

Ik wil Mirjam en haar team van harte bedanken voor de diepgaande familieopstelling die ik heb ervaren. Wauw, wauw, dit is echt next level! Er is zoveel geshift, niet alleen voor mezelf maar voor iedereen die aanwezig was. Diepgaande transformaties die nog aan het doorwerken zijn nu.
Mirjam gebruikt de kracht van het veld en dat in combinatie met haar krachtige intuïtie is mind & hearth blowing. Ik kan haar van harte aanbevelen. Namasté Cindy

Wilma, vraaginbrenger bij workshop familieopstellingen

De opstelling was voor mij warm, veilig en zorgvuldig begeleid door Mirjam.
Ik vond het mooi hoe natuurlijk en vanzelfsprekend het "gebeurde". Het was voor mij de spijker op zijn kop. Heel bijzonder dat een opstelling met weinig woorden er opeens staat. Ontroerende momenten. En een helend gevoel na afloop. Ik kijk er dankbaar op terug!

Ik zag een vakvrouw.


Carina Noordzij, representant

Ik heb nu 2 keer meegedaan als representant bij de middagfamilie opstellingen bij Mirjam. Opstellingen werk vind ik super leuk en fijnom te doen en in het verleden heb ik dat ook als representant ervaren bijandere opstellers.

Mirjam heeft een heel eigen manier van opstellen, die ik alsliefdevol, open en verbonden heb ervaren! Wat het mij brengt is heel veelinzicht in de achtergrond en  oorsprong, van  allerlei patronen engevoelens , die mensen onderling, in zichzelf en in het systeem kunnen ervaren.Magisch wat er zichtbaar wordt en soms zo anders als dat iemand het bedachthad..; Iedere plek/ rol waar ik in heb mogen staan als representant, geeft ookeen herkenning- erkenning van mijn eigen systeem.

Zo kreeg ik na de eerste middag ineens een dieperinzicht  over de rol van mijn opa  voor mij als kind! Mijn Opaoverleed toen ik 15 was, terwijl mijn vader in het ziekenhuis lag op deintensive care. Ik ben niet op zijn crematie geweest toen. Hij was een stuggewat norse man, maar ondanks dat, deed hij alles wat mijn oma vroeg, zat hijs”avonds mijn wiskunde sommen uit te schrijven, zodat ik ze zou snappen enbracht hij ons overal naar toe.  Mijn Opa en Oma  samen waren mijn veilige plek en thuisgevoel als kind. Daar kon ik spelen en was ik“goed “zoals ik ben.( Dit had ik eerder alleen aan mijn Oma gekopppeld) Doordit inzicht gaan er weer andere balletjes rollen en worden relaties weer vanuiteen ander perspectief gevoeld en beleefd, heel bijzonder en dankbaar daarvoor!! Verder realiseer ik mij dat die veiligheid en geborgenheid vanuit deplek van mijn ouders zou “moeten”komen…dus genoeg stof om weer verder mee tewerken.

Het proces gaat door en het veld doet “zijn”werk… er komensteeds weer puzzelstukjes bij.

Wil liever anoniem blijven, nam deel als vraaginbrenger bij een familieopstelling

“Onlangs nam ik deel aan mijn eerste familieopstelling.Intuïtief wist ik dat naar Miriam wilde, ook al kende ik haar alleen nog alsmens en niet als coach. Ik ben dankbaar voor wat ik met Miriam, haar man Paulen de groep heb mogen ervaren. Ik ging erheen, lichtelijk met het idee ‘ik weetgoed waar het bij mij over gaat’. Op pad naar Zutphen met mijn eigen analysesvan het familiesysteem waar ik uit kom en de elementen waar ik tegenaan loop.Als het ware gewapend met woorden, zodat ik er alles uit kon halen. Jaja, haha!

Ik kon niet bevroeden dat ik al meteen bij deopeningsmeditatie de woorden verloor, de controle bij me weg zag stappen en meverloren, verward en alleen voelde staan. Bijna in paniek. De meditatie waarinwe al onze voorouders tot aan de bron achter ons mochten opstellen, liet mezien dat ik niet eerder gevoeld heb dat zij ertoe doen in mijn leven en hoeweinig ik eigenlijk te zeggen heb over de loop van mijn leven. Een openbaringdat ‘het’ (issues, spanningen, etc) niet altijd begint in mij en dus ook nietalleen in of door mij opgelost kan worden. Dit was confronterend (geencontrole) en verruimend (dan hoef ik alleen maar te ‘zijn’ en liefdevolaanvaarden wat ‘is’) tegelijk. Vanaf die eerste meditatie kon ik niet andersdan in overgave de middag beleven. Zowel in mijn eigen vraagstuk als in hetaanwezig zijn als representant. Want ook als representant doorleefde ik stukkenvan mezelf en raakte er iets opgeklaard of diende zich iets aan wat gewoon evengevoeld wilde worden.

De warme, vanzelfsprekende en wijze verbindingsvollebegeleiding van Miriam, maakte dat ik me moeiteloos veilig en verbonden voeldein de groep. Dat ik snel in vertrouwen kwam en kon meebewegen. Dat voeldeschoon. Waardoor ik soort van ‘in mezelf kon stappen’ en in de ruime ruimte vanmijn voorouders. De heling vond al tijdens de opstelling plaats. En dat wasintens, gaf spanning en weerstand en meteen ook, verzachting, opening,verruiming en liefde.”

Germa, zelfstandig ondernemer

Naar aanleiding van een familieopstelling

Mirjam voelt haarfijn aan waar onze vraag naar toeleidt: Welke systemische knoop er een rol speelt onder onze angst, woede,onrust, eenzaamheid... Vervolgens begeleidt ze het proces naar heling op eenheldere en integere manier.

In mijn geval: Ik had veel last van onrust en eenzaamheid. Het gevoel er alleenvoor te staan. Met mijn wilskracht kwam ik niet verder. Ik wist niet goed watik dan wel kon doen. In de opstelling die Mirjam begeleidde, kwamen we meteentot de kern: mijn afwezige moeder, haar dood geboren broertjes en zusjes, zekregen hun plek. Mijn verdriet kon weer stromen en ik kon me opnieuw verbindenmet haar. Ik voelde me daarna diep verbonden met de mensen om me heen. Ditheeft in totaal misschien maar 20 minuten geduurd, maar ik voel me sindsdieneen ander mens.

Henrieke

Naar aanleiding van een individueel coachtraject


Ik gun iedereen een ‘APK’ bij een coach zoals Mirjam!

Mirjam straalt rust, warmte en betrokkenheid uit. Daarbij weet Mirjam een fijne sfeer te creëren, je voelt je op je gemak en er is ruimte om je verhaal te doen. Voor mij was de familieopstelling een enorme eyeopener, zo  zijn er onderwerpen op z’n plek gevallen en kan ik nu gerichter actieondernemen.

Voor nu kan ik weer verder zowel in mijn werk als privé. Maar  mocht ik over een tijdje weer behoefte hebben aan een ‘APK’ ga ik zeker terug  naar Mirjam.

Jolanda Licht

naar aanleiding van een familie opstelling

Ik kwam voor de eerste keer bij Mirjam voor een familieopstelling.  Het was voor mij een  zeer bijzondere ervaring omdat ik geen idee had wat mij te wachten stond. De kennismaking met Mirjam voelde gelijk heel goed. Mirjam straalt veel rust en  liefde uit. De ruimte waar de opstelling werd gehouden voelde ook heel fijn  aan. Er was een goede energie. Ik had meerdere vragen van persoonlijke  aard waar ik mee worstel. Mirjam geeft je alle ruimte en tijd om deze met haar en de  representanten te delen. Het was bijzonder om te ervaren hoe een familieopstelling werkt. Ik kreeg een antwoord waar ik totaal niet mee bezig  was maar daardoor kreeg ik meer inzicht in mijzelf.  Het voelde heel bevrijdend. Ik voel dat er blokkades waren die ik nu kan loslaten zodat ik vertrouwen in mijzelf kan voelen en dat het oké is wie ik ben. Deze familieopstelling middag was een groot cadeau wat ik mijzelf heb gegeven. Ik ben Mirjam dankbaar voor haar prachtige, liefdevolle begeleiding.

Bertina, teamleider KBR, gemeente Rotterdam

Naar aanleiding van een teamcoaching

Dank Mirjam voor het begeleiden van ons team! Het is een mooie dag geweest met veel openheid. Ik ben blij dat je ons team deze dag begeleid hebt en ik zie uit naar het vervolg. Je bent een prettige, rustige en een hele kundige coach die de juiste vragen wist te stellen waardoor wij als team bij de thema’s kwamen die er toe doen.

We hebben meer begrip gekregen voor elkaar en geleerd te kijken naar elkaar zonder oordeel. Dankjewel Mirjam, we zien terug op een mooie dag en kijken uit naar het vervolg. 

Simone

Naar aanleiding van een individueel coachtraject

Ik kwam bij Mirjam omdat ik vastliep  in mijn werk.  Ik ervaarde veel stress en ging maar steeds harder werkenom grip te krijgen. Dit resulteerde in lichamelijke klachten en een dreigendeburn out. 

Mirjam heeft me inzicht gegeven inde overtuigingen die ik sinds mijn jeugd al met me mee draag maar me nu in deweg zitten. Ze heeft me geholpen om met meer compassie naar mezelf te kijk engeleerd deze overtuigingen op de achtergrond te krijgen en op zoek te gaan naarmijn ware kwaliteiten. Hierdoor is er ruimte gekomen  voor persoonlijkegroei. 

Door het doen van eenfamilieopstelling is in mij een nieuwe energie vrijgekomen waardoor ik keuzesheb durven maken in mijn carrière die ik voorheen niet kon maken. 

Ik gun iedereen een ervarenen integere coach als Mirjam. 

Ghislaine

Naar aanleiding van een familie opstelling

Ik ben nu twee keer bij een familieopstellingen middag geweest bij Mirjam. De eerste keer als representant, de tweede keer met een persoonlijk vraagstuk. En wat ik zo fijn vind aan Mirjamis dat ze de setting ontzettend veilig maakt voor de deelnemers. Ik voel megeborgen, veilig, en in de opstelling kon weergeven waar mijn pijn lag. Zij maakt dat ik ‘in mezelf kan stappen’, kan zijn wie ik ben, en kan laten gebeuren wat er gebeurt, zonder dat ik hard werk om controle te houden.

Voor het eerst heb ik echtvrijwillig een opstelling ingezet voor mezelf. En heb ik binnen laten komen watzich aandiende. Tijdens mijn eigen opleiding systemisch werken heb ik tientallen opstellingen gedaan, en voor mij was dit een van de fijnste begeleidingen die ik ooit gehad heb. Dit is een plek waar ik naar terugkeer alsde behoefte er is aan inzicht. Dank je wel, Mirjam!

Monique

Naar aanleiding van loopbaan coaching

Vanuit mijn werk kreeg ik demogelijkheid voor loopbaancoaching. Na een uitgebreide zoektocht op internet koos ik heel bewust voor Mirjam, omdat ik op haar website zag dat ze veel breder onderlegd is dan ‘alleen’ loopbaancoaching. Mirjam werkt o.a. metsysteemopstellingen. Hoewel mijn vraag aan Mirjam aan het begin van de sessies niet altijd even helder was, wist Mirjam gedurende ons gesprek precies de vinger op mijn zere plek te leggen. Mirjam heeft mij door een aantal familie-opstellingen laten zien en ervaren welke oude ‘kindstukken' ik nog bij me droeg en hoe deze mij ‘gevangen’ hielden en in de weg stonden om mijzelf te zijn en het leven vol te leven. Door deze oude pijn vol aan tekijken en te voelen, heb ik deze kunnen loslaten. Mirjam is zorgvuldig en liefdevol in haar manier van werken, waardoor ik me veilig voelde om mijn kwetsbaarheid te laten zien. Elke sessie gaf mij inzicht, meer helderheiden was voor mij weer een stapje verder in mijn proces naar heelwording. Daar ben ik Mirjam zeer dankbaar voor.  

Pauline Jansen

Naar aanleiding van een individueel coachtraject

"Ik kwam met heel veel vragen bij Mirjam, ik wildeop zoek naar mijn missie, naar mijn talent en mijn drijfveren. In vijf sessiesmet verschillende opdrachten gingen we samen op zoek. Ik schrijf samen, wanthet voelt alsof Mirjam je bij de hand neemt. Ze leidt je met verschillendeoefeningen door jouw eigen proces. Elke stap blijkt (soms achteraf) eenlogische stap om meer antwoorden op te doen en meer inzicht in jezelf tekrijgen. Ik voel me sterker en beter op mijn plek in mijn huidige werk dankzijdit proces en ben Mirjam heel dankbaar voor haar begeleiding en betrokkenheid."

Sandra Meijer

Naar aanleiding van loopbaan coaching

Mirjam is een prettige, integere persoon en een zeer kundigecoach. Ze komt door haar vraagstelling of opstelling snel tot de kern. Ze geeftje de moed om een verandering aan te gaan en om dat wat je niet meer nodig hebtlos te laten. 

Sarie Nijboer

Naar aanleiding van een online opstelling

De online familieopstelling met Mirjam was een hele mooie en verhelderende ervaring. Het voelde voor mij heel gemakkelijk om me direct kwetsbaar op te stellen en in verbinding te komen met mijn familieleden door de warme en liefdevolle begeleiding van Mirjam. Ik voelde me vooral gesteund door haar in het loslaten van emotionele energie, dat volop loskwam. Het voelde fijn dat Mirjam ook af en toe de rol van familielid op zich nam, zodat ze precies wist welke woorden ze moest zeggen om mijn blokkades te herkennen en te doorbreken. Het gevoel dat bepaalde energetische patronen zijn doorbroken, voelde ik direct daarna. Die avond na de familieopstelling belde mijn vader spontaan, en we hadden een prachtig en open gesprek, en zelfs nu, drie weken later voel ik nog steeds een energetisch effect.

Ook het online systeem verliep soepel en af en toe moesten we lachen om bepaalde onverwachte gebeurtenissen. Ik kon me er gemakkelijk mee verbinden door Mirjam's heldere uitleg en haar ervaring met (online) familieopstellingen en bovenal coaching.

Jorien Kleine Deters

Naar aanleiding van een individueel coachtraject

Vanuit compassie en gelijkwaardigheid bood Mirjam een veilige haven waar ik mijn meest kwetsbaarste stukken hebben kunnen aankijken. Ze heeft me geholpen de identificatie met mijn 'oude ik' er te laten zijn en om het verzet ertegen los te laten waardoor ik de persoon die ik ben (zowel mijn nieuwe als mijn oude ik) meer hebben kunnen omarmen. Voor mij een hele belangrijke stap richting een spannende, nieuwe fase van mijn leven!

Nick en Sharon

Naar aanleiding van relatie coachingNick: "De relatiecoaching was voor mij een eyeopener. Ik dacht dat wij met deze sessie aan onze relatie zouden gaan werken. Wat voor mij als een verrassing kwam was dat juist door aan mij zelf te werken ik werkte aan onze relatie. Ik merkte dat niet alleen mijn partner, maar mijn omgeving er baat bij heeft, zoals mijn kinderen, mijn ouders. Ik zit beter in mijn vel. Ik weet sneller wat er met mij gebeurt als er bepaalde zaken zich voordoen in mijn relatie en sta open voor gesprekken hierover. Dit geeft mij rust. 

Wat heel fijn was, was dat de sessies samen met Sharon waren. Door haar aanwezigheid voelde ik mij gesteund en tegelijkertijd kan ik haar laten zien/horen waar ik mee worstel. 

De kracht van Mirjam en Paul is dat zij elkaar goed aanvoelen en daardoor elkaar perfect aanvullen tijdens onze coachingssessies. Mirjam is geweldig in het toepassen van de coachingstheorieën en zij voelt onze behoefte goed aan. En Paul is juist goed in staat om vanuit zijn gevoel en intuïtie ons te coachen. Verder vond ik het prettig dat de balans man en vrouw, zoals in onze relatie, aanwezig was. Zo werd er voor mijn gevoel zowel het man  als vrouw perspectief belicht". 

Sharon: "Ik heb de gesprekken die wij met Mirjam en Paul hebben gehad heel prettig ervaren. Door de veilige sfeer, de rust die Mirjam en Paul uitstraalden kwamen de punten tijdens elk gesprek automatisch naar boven. Zij wisten precies wat er op dat moment nodig was bij ons. De kracht van Mirjam is haar empathisch vermogen en haar volle aandacht voor ons verhaal, zonder oordeel. De kracht van Paul is zijn observatievermogen van wat er gebeurt en zijn sterke intuïtie met rake opmerkingen. Omstebeurten stelden zij de juiste vragen om bij de essentie te komen. Hierdoor kregen Nick en ik vele nieuwe inzichten. Wat wij hebben geleerd is om liefdevol te communiceren en onze behoefte uit te spreken richting elkaar, maar ook om te praten over onze angsten en ons kwetsbaar durven op te stellen. Het heeft mijzelf en zeker ook onze relatie verrijkt. Het blijft werken voor ons, alleen weet ik dat de basis tussen Nick en mij goed zit. Ik ben dankbaar voor deze gesprekken met zijn vieren. Deze setting van duo coaching man/vrouw bracht een dynamiek teweeg die er mogelijk niet was geweest met één coach. Doordat Paul en Mirjam zelf ook een stel zijn voelden wij ons allebei begrepen. Dankzij Paul en Mirjam zijn wij beiden gegroeid als persoon binnen onze relatie en weten wij wat wij nodig hebben van onszelf en van elkaar".


Andre de Graaf

"Mirjam is voor mij een hele waardevolle coach geweest. Zij koppelt inhoudelijke deskundigheid aan een bijzonder empathisch vermogen. Door haar manier van coaching en effectieve oefenvormen is het me gelukt mezelf beter te leren kennen en zekerder en effectiever in het leven te staan. Bovenal is Mirjam een fijne persoonlijkheid bij wie het veilig is om jezelf een spiegel voor te houden."


Marieke

"Ik ben begonnen met een loopbaancoachingstraject, omdat ik het gevoel had dat ik op een kruispunt stond in mijn professionele loopbaan. Ik had 15 jaar werkervaring, waarbij ik banen altijd een paar jaar met plezier deed, maar op een zeker moment onrustig werd. Ik ging dan iets anders doen en na een paar jaar werd ik weer onrustig. Toen ik weer zo’n moment had in m’n loopbaan ben ik gestart met het coachingstraject. Ik wilde uitzoeken wat nu echt m’n dieperliggende drijfveren zijn in werk.

Mirjam heeft mij, door haar manier van werken, geholpen het antwoord op deze vraag naar boven te halen. De sessies waren een gebalanceerde mix van gesprekken en ‘oefeningen’. Ik ben zelf nogal rationeel ingesteld en wilde niet dat het te ‘zweverig’ zou zijn. Mirjam hielp mij ‘uit mijn hoofd’ te komen door verschillende praktische, afgebakende oefeningen. Na acht sessies ben ik echt tot een antwoord gekomen. Een antwoord dat al in mij zat en wat ik met behulp van coachingstechnieken van Mirjam naar boven heb kunnen halen. Nu, een jaar verder, gebruik ik met regelmaat zogenoemde ankerpunten die ik heb ervaren in de gesprekken. Mirjam komt op mij over als een prettige, rustige, integere persoonlijkheid. Ze luistert heel goed en gaat uit van eigen inbreng, waarbij ze helpt, dat uit jezelf te halen, wat in je zit. En soms wellicht een beetje verborgen zit. Kortom mijn coachingstraject was een zeer positieve ervaring, waar ik met heel veel plezier op terugkijk en wat me heeft gebracht wat ik verwachtte."


Therese

Ik koos voor Mirjam als coach op een moment dat ik zowel persoonlijk als op werkgebied vastliep in mijn leven. Het pad terug naar mezelf, het vinden van zekerheid bij en in mijzelf was pittig. De sessies bij Mirjam hebben mij hierbij goed geholpen.

Tijdens elke sessie wist zij een sfeer van vertrouwen te creëren waardoor ik mijn struggles en onzekerheden écht aan kon gaan. Haar werkwijze, integer en vanuit zachte kracht maar met stevige oefeningen werken in mijn gedachten en gevoel nog lang door en brachten mij terug in mijn kracht. 

Nu het coachtraject er bijna op zit kijk ik hier met een dankbare blik op terug en weet ik zeker dat ik aspecten hieruit nog zal blijven toepassen. 

O.a. door de fijne coaching van Mirjam heb ik mijn stevigheid weer terug gevonden!

Using Format