Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Individuele coaching

Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor je ervaart dat je niet lekker in je vel zit. Wellicht heb je het idee dat er meer in je zit dan er op dit moment uitkomt, of ervaar je elke keer schroom om je uit te spreken of je grenzen aan te geven. Je hebt een oordeel over bepaalde aspecten in jezelf en je wilt het graag de controle houden. Je hebt het gevoel dat je je leven niet ten volle leeft. Je zou van baan willen veranderen maar je weet niet wat er bij je past.

Een coachtraject bij Eivi zal een diepgaande verandering bij je brengen en ertoe leiden dat je meer rust, vrijheid en plezier zult ervaren. Je zult meer gaan leven vanuit jouw essentie ende ballast los laten. Met als gevolg dat je keuzes kunt maken in je leven en loopbaan die echt bij jouw passen. De voorwaarde hiervoor is wel dat je bereid moet zijn om jezelf eerlijk in de spiegel te bekijken. De overtuigingen en de gedachten die je tot nu toe over jezelf had kunnen veranderen en dat kan jouw leven op vele aspecten veranderen.

Ben je hiertoe bereid?

We starten altijd meteen vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we over en weer ervaren of er een klik is en voldoende vertrouwen om het coachtraject aan te gaan. In dit gesprek komt jouw coachvraag aan bod. Waar loop je tegenaan en wat mag meer aandacht hebben in jouw leven. Stel dat we het coachtraject aangaan met elkaar, wat is er dan veranderd? Mocht we na dit eerste gesprek Ja zeggen tegen elkaar dan volgen er nog 6 gesprekken. Mochten we na dit gesprek Nee zeggen dan nemen we afscheid.

Hoe ziet het traject erverder uit?

Veel problemen die je in het hier en nu ervaart kunnen te maken hebben met verstrikkingen die voortkomen uit jouw gezin van herkomst. Daarom zal er vaak in het begin van het traject een familieopstelling worden gedaan. De opstelling zal inzicht geven in patronen die je hebt ontwikkeld en de uitwerking van de opstelling kan enorm bevrijdend werken. Lasten die je je leven al droeg worden losgelaten. Het geeft ook zicht op jouw potentieel en mogelijkheden voor jouw leven en loopbaan. Daarna zullen we afhankelijk van je vraag en op basis van door jouw ingebrachte casuïstiek aan de gang gaan met jouw gestelde leerdoelen. In mijn werkwijze gebruik ik een combinatie van mijn hoog ontwikkelde intuïtie en een schat aan levenservaringen kennis uit NLP, voice dialogue, systemisch werk, transactionele analyse en speels coachen. Ook kan een talent management analyse worden ingezet bij loopbaangerichte vragen (TMA).


Using Format