Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Cupido deed zijn werk goed, toen Mirjam en Paul elkaar in 1987 ontmoetten. Een paar jaar waren zij tot over hun oren verliefd. Ze kregen twee kinderen, Anna-Nora(1994) en Olivier (1998). De liefde is nooit verdwenen, maar hun relatie heeft soms flink onder druk gestaan. Gedreven door de wens om hier samen uit te komen, begon eerst Mirjam en later ook Paul aan een veelzijdig persoonlijk ontwikkelingstraject. Ze leerden hun kwetsbaarheden met elkaar te delen, waardoor ze zowel zichzelf als elkaar beter leerden kennen. Hun relatie verdiepte zich en is groter dan ooit tevoren. Behalve geliefden zijn zij elkaars sparring partners en steunen zij elkaar in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Deze ontwikkeling is hun voornaamste inspiratiebron om samen andere stellen te coachen.

Relatiecoaching

Relaties als spiegel van jezelf

Richard en Cher zijn dol op elkaar. Een verschil van benadering van problemen met kinderen uit Richards vorige relatie, gooit de laatste tijd toch roet in het eten. Ze reageren steeds emotioneler op elkaar, wat hun relatie onder druk zet. En wat ze ook proberen, het lukt maar niet om dat patroon te doorbreken.

We zijn geneigd om problemen in onze relatie grotendeels aan de ander te wijten. Die zou ons toch op zijn minst moeten helpen? De kans is groot, dat jullie lange tijd inderdaad elkaars problemen hebben opgelost. Sterker nog, dat dat is waarom je zo verliefd werd. Totdat het ging knellen en er irritaties ontstonden. Je vindt elkaar niet meer. 

Een goede relatie met je partner, begint met een goede relatie met jezelf. Het is als een spiegel, die je de mogelijkheid geeft om jezelf te leren kennen. Een goede relatie gaat over elkaar zien en vertrouwen, en over echt naar elkaar luisteren. Om je veilig en beschut en geliefd te voelen, is het belangrijk dat je jezelf naar elkaar opent en allebei kwetsbaar opstelt. Zo transformeert "binding" zich tot liefdevolle verbinding. 

EIVI helpt jullie op weg, vanuit een systemische benadering. Juist in je meest dierbare relatie, zijn de overtuigingen en patronen die je als kind onbewust hebt meegekregen, nooit ver weg. Die kunnen knellen, of op zijn minst wrijving geven met de overtuigingen en patronen van je partner. Wij stellen vragen om naar boven te krijgen wat voor ieder van jullie werkelijk belangrijk is en zorgen voor een omgeving waarin je veilig kunt vertellen en luisteren. Met speelse en systemische coachingstechnieken zorgen we voor genoeg afwisseling tussen praten en beleven.

Using Format