Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Zeg Ja tegen jezelf

Mijn eigen burnout in 2005 en het hele persoonlijke proces wat daarop volgde tot nu toe, is mijn inspiratiebron in al het werk wat ik doe. Of het nou gaat om persoonlijke coaching, relatie coaching, opstellingenwerk, bewust verbonden ademwerk, loopbaancoaching, reintegratiecoaching voor @weustink&partners, de rode draad in mijn werk is jezelf volledig onvoorwaardelijk accepteren met alles wat er in je leeft. Dat is de weg naar heling. En niet dat je daar ooit mee klaar bent maar stapje voor stapje ga je je vrijer voelen en wordt het leven lichter en speelser.

Alles wat je ooit in jezelf afgewezen hebt, alle schuld en schaamte die je op je genomen hebt, zelfafwijzing waar je diep van binnen door geleid wordt. Waardoor je keihard bent gaan werken, pleasen, ja zeggen waar je nee bedoelde, vechten, hard zijn, muurtjes om je heen bouwen, jezelf klein maken, onzichtbaar, je niet uitspreken. Ik ken ze allemaal, ik heb ze doorvoelt en doorleeft en dat maakt dat mensen zich gezien voelen door mij en zich veilig voelen om zich te openen. En ruimte krijgen om zichtbaar te laten worden wie ze in essentie zijn. Zoals ik dit pad zelf ook gegaan ben en nog ga.

Niet meer weglopen voor de gevoelens die je tegenkomt in jezelf. Ik voel mijn kloppend hart, of de onrust en angst in mijn buik. Ja lief kleintje je mag er zijn, ik voel je en laat je niet meer in de steek. Door diep te ademen en er ja tegen te zeggen, te voelen wat er in mij leeft, geef ik het ruimte om zichtbaar te worden en mij los te laten als zij eraan toe is. Zolang je vecht tegen jezelf is het als een ballon die je onder water duwt die steeds terugduwt. Je moet steeds harder werken, pleasen, jezelf ondermijnen om de ballon onder water te houden. Met burnout, ziekte, stress tot gevolg. In plaats daarvan nodig ik je uit om JA te zeggen tegen jezelf en alles te verwelkomen wat je voelt en wat er in je leeft. En hoe heerlijk is het om een voelend mens te zijn! In plaats van overleven ga je leven. Het vraagt moed en geeft bevrijding.

Using Format