Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Familieopstellingen en ademwerk zijn een magische combinatie. Daar heb ik al vaak over geschreven.

Tijdens deze ééndaagse retraite gaan we deze 2 magische tools verbinden! 

Misschien herken je het wel, dat je maar steeds maar bezig bent om voor anderen te zorgen, dat je je onrustig voelt en steeds op je telefoon kijkt of jouw insta post nog likes heeft gekregen, dat je het heel druk hebt met van alles en nog wat en dat je tegelijkertijd misschien wel heel moe bent. Of dat je tegenzin voelt. Wellicht wil je iets anders maar je weet niet wat of hoe. In feite ben je het patroon dat je in je kindertijd hebt ontwikkeld aan het herhalen. Het kind in jou dat zich veilig en gezien voelde als het goede cijfers haalde, als het braaf en lief was. En daarmee ben je je eigen vruchtbare grond kwijt geraakt.

Het is ons geboorterecht om een vreugdevol leven te leiden.

We nodigen je uit om je met jezelf te verbinden en aan te kijken wat je tegenhoudt om meer vanuit ontspanning en moeiteloosheid te leven.

Wat kun je deze dag verwachten:

We gaan opstellingen doen, waarbij je helder krijgt wat je tegenhoudt om vanuit jouw essentie te leven. Je wordt je bewust van jouw patronen, verstrikkingen of loyaliteiten waarmee je (vaak onbewust) verbonden bent met jouw (voor)ouders. Je kunt ervoor kiezen om een persoonlijke vraag in te brengen. Je kunt er ook voor kiezen om (zonder specifieke vraag) een structuuropstelling te doen waarin jij jouw verlangen gaat opstellen. 

Deze opstellingsvorm leidt tot helderheid en heling op de stukken die jou wellicht nog in de weg staan om vanuit jouw essentie te leven, vreugdevol en speels. Je kunt er ook voor kiezen om alleen als representant te komen. Ook dan kunnen/zullen er thema's aangeraakt worden die helend voor je uitwerken.

In de middag zullen we een uitgebreide ademcirkel doen waarbij we de bewust verbonden ademtechniek zullen gebruiken. Paul en Mirjam zijn ervaren en opgeleide ademcoaches. Het ademwerk geeft je de mogelijkheid om diepe ontspanning te ervaren en nieuwe inzichten op te doen. Het werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Dus, wil jij meer recht doen aan jezelf en jouw zielsverlangen? Kom dan naar de familieopstellingen en ademdag in het Centrum Volledig Leven in Zutphen. De dag start om 10 uur en eindigt rond de klok van 17 uur. Voor een eenvoudige en lekkere vegetarische lunch wordt gezorgd! Je hoeft niets voor te bereiden, je bent welkom met alles wat je meebrengt. We werken met maximaal 3 deelnemers per (adem)coach, bij meer deelnemers dan 6 komt er een extra ademcoach faciliteren. 

Wij kijken ernaar uit je op deze dag te verwelkomen!


Praktische informatie:

€ 150,- excl. 21% btw voor deelnemers die een persoonlijke opstelling krijgen.

€ 100,- voor deelnemers die geen persoonlijke opstelling doen en als representant komen

Waar: Centrum Volledig Leven, Hanzeweg 6, Zutphen

Datum, tijdstip: 8 juni van 10 tot 17 uur. Inloop vanaf 9.30

Aanmelden


Using Format